Cookies and Chrome

Discussion in 'Technical Assistance' started by Botolph, Sep 27, 2018.

  1. Botolph

    Botolph Well-Known Member

    Posts:
    761
    Likes Received:
    953
    Country:
    Australia
    Religion:
    Anglican
    upload_2018-9-28_10-55-25.png

    Suyddenly today I am confronted with this using Chrome, though I can still use the Forums using Firefox or my phone. I have been happily using it for soem time, and now I find now way of accepting the cookies that it is asking for.

    Any assistance would be gratefully received.
     
  2. Admin

    Admin Administrator Staff Member Typist Anglican

    Posts:
    400
    Likes Received:
    186
    Thanks for reporting this!! It may have to do with the http:// versus https://.

    Make sure you are using this address: https://forums.anglican.net/ which should retain your existing cookie session!
     
  3. Botolph

    Botolph Well-Known Member

    Posts:
    761
    Likes Received:
    953
    Country:
    Australia
    Religion:
    Anglican
    ta. That fixed it.
     
  4. Admin

    Admin Administrator Staff Member Typist Anglican

    Posts:
    400
    Likes Received:
    186
    By the way I am getting more of this issue myself as well. Is anyone else getting this cookie problem? We may have to look into it. It may hamper people's ability to log in!
     
  5. Anglican04

    Anglican04 Active Member Anglican

    Posts:
    165
    Likes Received:
    112
    I too have this problem on and off. Started a couple months ago, but now its fixed.
     

Share This Page